Ale!

Hengityssuojain FFP3 NR D 10 kpl

Hengityssuojain FFP3 NR D on korkeimman suojaluokituksen kertakäyttöinen hengityssuojain, joka soveltuu hengityssuojaimelta vaativiin asbesti- ja hometöihin sekä korona-pandemian aikaan riskiryhmiin kuuluvien itsensä suojaamiseen.

10 kpl paketti (11,95 €/kpl)

CE-merkitty

Alkuperäinen hinta oli: 119,50€.Nykyinen hinta on: 69,50€.

Alin hinta 30 päivän aikana: 69,50.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Korkeimman suojaluokituksen kertakäyttöinen hengityssuojain FFP3 NR D soveltuu hengityssuojaimelta vaativiin asbesti- ja hometöihin sekä korona-pandemian aikaan riskiryhmiin kuuluvien itsensä suojaamiseen.

Venttiili helpottaa hengittämistä suojainta käyttäessä, ja sen kanssa voi tehdä fyysisesti raskastakin työtä, mutta se ei suodata uloshengitystä, joten tartunnan jo saaneen ei tule tätä suojainta käyttää.

Handan HY8932 on EN149:2001+A1:2009-standardinmukaisesti ilmoitetun laitoksen toimesta testattu ja tyyppihyväksytty hengityssuojain FFP3 suodattaa vähintään 99% hiukkasista, jotka ovat halkaisijaltaan 0,6 mikrometriä tai suurempia. Hengityssuojain suojaa kiinteitä, vesipohjaisia ja ei-haihtuvia nestepohjaisia hiukkasia vastaan.

Nimessä NR tarkoittaa kertakäyttöistä (non-reusable) eli sitä voi käyttää vain yhden työpäivän ajan. D-kirjain tarkoittaa dolomiittipölytestattua eli hieno pöly ei heikennä merkittävästi puolinaamarin toimintakykyä.

FFP3 -tason suojaimet suojaavat myrkyllisten, radioaktiivisten ja syöpää aiheuttavien hiukkasten, bakteerien, virusten ja homepölyn aiheuttamalta altistukselta.

Hengityssuojain on vaihdettava uuteen, jos se vaurioituu tai jos hengitys käy työlääksi.

Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille

(lähde thl.fi 29.8.2020)

Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. Osa COVID-19-tartunnan saaneista henkilöistä ei saa lainkaan oireita tai oireet ovat hyvin vähäisiä, ja tästä syystä henkilö ei ole tietoinen tartunnastaan. Virus voi tarttua jo muutama päivä ennen oireiden alkua. Tutkimuksissa on kuvattu tilanteita, joissa oireeton henkilö on tartuttanut muita ahtaissa sisätiloissa.

Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaskeja on monenlaisia: erilaiset itse valmistetut tai kaupoista hankittavat kankaasta tai muista materiaaleista valmistetut maskit. Kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä. Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti.

THL suosittaa kasvomaskin käyttöä toisten ihmisten suojaamiseksi niiden sairaanhoitopiirien alueella, joissa on esiintynyt koronatartuntoja kahden viime viikon aikana.

Muistilista maskin käyttöön

 • Kokeile erilaisia maskeja, jotta löydät kasvoillesi sopivan mallin, jonka läpi pystyt hengittämään.
 • Varaa käyttöösi niin monta maskia kuin päivän aikana tarvitset.
 • Varaa mukaan käsihuuhdepullo ja tarvittaessa ylimääräisiä maskeja vaihtoa varten.
 • Aseta maski kasvoille hyvissä ajoin ennen liikennevälineeseen nousemista.
 • Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat uuden tai puhtaan maskin.
 • Varmista, että maski asettuu tiivisti kasvoille ja peittää suun, nenän ja leuan.
 • Älä koske maskiin tai siirrä sitä leuan alle tai otsalle käytön aikana.
 • Jos kosket maskia käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi ennen koskemista ja sen jälkeen.
 • Älä aseta käytettyä maskia uudelleen kasvoille.
 • Vaihda maski uuteen, jos se kostuu tai likaantuu.
 • Poista maski puhdistetuin käsin tarttumalla sen nauhoista. Älä koske maskin ulkopintaan sitä poistaessa.
 • Laita kertakäyttöinen maski suoraan jäteastiaan käytön jälkeen tai uudelleen käytettävä kangasmaski muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen.
 • Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.
Tuotetunnus: 7723b-1 Kategoriat ,

Tutustu myös näihin tuotteisiin

3,50

35,00

Ensiaputuotteet
kotiin, työpaikoille ja vapaa-aikaan

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ensiaputuotteita kotiin, työpaikoille ja vapaa-aikaan. Tilauksen voi tehdä verkkokaupan kautta, sähköpostitse ismo@akuuttipalvelut.fi tai lomakkeen kautta.

Mikäli et löydä etsimääsi, niin kysy lisää, sillä kaikki tuotteet eivät näy sivustolla. Meiltä myös ensiapuvälineitä ammattikäyttöön.

Hintoihimme sisältyy alv. 24%. Toimituskulut lisätään tilauksen kokonaishintaan, tai tuotteet voi vaihtoehtoisesti noutaa myymälästämme Huittisista.