Turvalamppu punainen

Tilaa turvalamppu autoosi tai osta lahja ystäväsi turvaksi! Monipuolisen turvalampun valaisin, ikkunapiikki ja turvavyöleikkuri auttavat pelastumaan nopeasti hätätilanteessa. Kirkas magneetilla kiinnittyvä varoitusvalo loistaa huomiota herättäen laajalle alueelle. Sisältää paristot.

15,00

Tuotekuvaus

Monipuolinen turvalamppu on autoilijan välttämättömyyshankinta ja voi pelastaa ihmishenkiä hätätilanteissa. Sisältää paristot.

Turvalampun valaisimella näet toimia pimeässä tilassa. Säilytä turvalamppua kuljettajan läheisyydessä, esim. ovessa. Saat leikattua turvavyön auki nopeasti turvavyöleikkurilla ja ikkunapiikin avulla pääset autosta ulos hätätilanteessa.

Turvavalaisin kiinnittyy pohjassa olevan magneetin avulla esim. auton kattoon, jolloin kirkas varoitusvalo herättää huomiota ja varoittaa muuta liikennettä, valaisten samalla onnettomuuspaikkaa. Tuotteen väri voi vaihdella varastotilanteen mukaan.

Tuotetunnus: 100300-1 Katogoria

Tutustu myös näihin tuotteisiin

3,50

35,00

Ensiaputuotteet
kotiin, työpaikoille ja vapaa-aikaan

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaiset ensiaputuotteet kotiin, työpaikoille ja vapaa-aikaan. Tilauksen voi tehdä verkkokaupan kautta, sähköpostitse ismo@akuuttipalvelut.fi tai lomakkeen kautta.

Mikäli et löydä etsimääsi, niin kysy lisää, sillä kaikki tuotteet eivät näy sivustolla. Meiltä myös ensiapuvälineitä ammattikäyttöön.

Hintoihimme sisältyy alv. 24%. Toimituskulut lisätään tilauksen kokonaishintaan, tai tuotteet voi vaihtoehtoisesti noutaa myymälästämme Huittisista.