Toimitusehdot

1. Yleiset ehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Suomen Akuuttipalvelut Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Suomen Akuuttipalvelut Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja, jotka ilmenevät verkkokaupan sivuilla. Suomen Akuuttipalvelut Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin Suomen Akuuttipalvelut Oy ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa.

2. Hinnat ja toimitus

Varaamme oikeuden teknisistä tai inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Tilaukset käsitellään yhden vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta ja lähetetään kolmen arkipäivän kuluessa. Tilauksen toimituskulut on ilmoitettu kassan yhteydessä. Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Mikäli tuotekuvassa näkyvää tuotetta ei ole saatavilla, lähetämme tilalle vastaavan tuotteen. Varaamme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe tai jos tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla. Jos tilauksen mukaista tuotetta ei syystä tai toisesta ole saatavilla, ilmoitamme siitä viipymättä sähköpostilla tai puhelimitse.

3. Takuu ja palautusoikeus

Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaisesti.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ota aina yhteys mahdollisimman pian ennen peruuttamista/palautusta. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitatte peruuttavanne tilaussopimuksen. Palautettavat tuotteet on oltava myyntivaiheessa olleessa kunnossa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on asiakkaan toivomuksesta valmistettu tai muokattu.

Palautamme peruutetusta tilauksesta saamamme maksut antamallenne tilille viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet tuotteet takaisin. Mikäli palautettua tuotetta on käytetty vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti.