Ensiapukurssit ja ammattipätevyyskoulutukset koulutuskeskuksestamme

Ensiapukurssit

Laadukkaat ensiapukurssit (hätäensiapu, EA1 ja EA2) todellisin esimerkein. Kouluttajamme ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia ja heillä on laaja työkokemus ensihoitotyöstä sekä ensiapukurssien pitämisestä. Ensiapukurssi saatavilla myös verkkokurssina.

EA-kurssi toteutetaan räätälöitynä kohderyhmän mukaan, esim. ammattiautoilijoille, työpaikoille tai vapaa-aikaan.

Yrityksemme toimipaikkana on Huittinen ja toiminta-alueemme on pääasiassa Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Koulutukset voidaan hoitaa sopimuksen mukaan meidän tai tilaajan tiloissa.

Lisäksi toimitamme ensiapu- ja turvallisuustuotteita. Tulemme mielellämme maksuttomalle käynnille suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden.

hoitoelvytys

Akuuttihoitotyön koulutukset (mm. hoitoelvytyskoulutus) terveydenhuoltoalan henkilöstölle sekä opiskelijoille

Kurssilaisten arvio kurssin laadusta

4.5/5

Traficomin kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyys

Ammattipätevyyskoulutukset koulutuskeskuksestamme yhdestä viiteen direktiivipäivään tarpeenne mukaan. Voit tilata kaikki tarvittavat kuorma- ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutukset yhdellä viestillä samasta paikasta. Toteutamme koulutukset yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Ammattipätevyyskoulutusten toiminta-alueemme on pääasiassa Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Koulutukset voidaan hoitaa sopimuksen mukaan meidän tai tilaajan tiloissa.

Olemme Traficomin hyväksymä koulutuskeskus kuorma-ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutukseen ja kauttamme saa direktiivin mukaisia koulutuksia

TrafficPoint

"Luotettava yhteistyökumppani, laadukkaat koulutukset."

Heikki Parri
TrafficPoint Oy, toimitusjohtaja

Laaja kurssivalikoima yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

Koulutuskeskuksemme toimii yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Olemme saaneet kurssilaisilta hyvää palautetta ensiapukurssien ja ammattipätevyyskoulutusten järjestämisestä.

Sivuiltamme löydät myös laajan valikoiman erilaisia ensiaputuotteita, joita myymme eri maahantuojien jälleenmyyjinä. Tutustu sivuiltamme ensiaputuotteiden valikoimaamme.

Esimerkkejä kursseista

Referenssi- ja yhteistyökumppaneitamme

Kysykää myös tarjousta ensiapu- ja ensihoitopäivystyksistä erilaisiin tapahtumiin ja urheilukilpailuihin!