Ensiapukurssit ja ammattipätevyyskoulutukset koulutuskeskuksestamme

Laadukkaat ensiapukurssit (hätäensiapu, EA1 ja EA2) todellisin esimerkein. Kouluttajamme ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia ja heillä on laaja työkokemus ensihoitotyöstä sekä ensiapukurssien pitämisestä.

Saatavilla myös ensiapukurssi verkkokurssina.

EA-kurssi toteutetaan räätälöitynä kohderyhmän mukaan, esim. ammattiautoilijoille, työpaikoille tai vapaa-aikaan. Tulemme mielellämme maksuttomalle käynnille suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden.

Toiminta-alueemme on pääasiassa Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Koulutukset voidaan hoitaa sopimuksen mukaan meidän tai tilaajan tiloissa.

Kurssit

Ensiapukurssit

Ensiapukurssit todellisilla esimerkeillä yli 20 vuoden ambulanssikokemuksella.

SPR:n kumppanina järjestämme kaikki heidän viralliset ensiapukurssit tarpeenne mukaan. Lisäksi järjestämme myös muita ensiapukoulutuksia sekä toteutamme ensiavun verkkokursseja. Koulutukset voidaan hoitaa sopimuksen mukaan meidän tai tilaajan tiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan tarpeisiinne sopiva ensiapukurssi!

hoitoelvytys

Akuuttihoitotyön koulutukset

Akuuttihoitotyön koulutukset (mm. hoitoelvytyskoulutus) terveydenhuoltoalan henkilöstölle sekä opiskelijoille

Koulutuskeskus

Ammattipätevyyskoulutus

Olemme Traficomin hyväksymä koulutuskeskus kuorma-ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutukseen ja kauttamme saa direktiivin mukaisia koulutuksia.

Ammattipätevyyskoulutukset koulutuskeskuksestamme yhdestä viiteen direktiivipäivään tarpeenne mukaan. Voit tilata kaikki tarvittavat kuorma- ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutukset yhdellä viestillä samasta paikasta. Toteutamme koulutukset yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa.

ensihoitopäivystys

Ensiapu- ja ensihoitopäivystys

Palveluihimme kuuluu myös ensiapupäivystystä sekä ensihoitopäivystystä erilaisiin tapahtumiin ja urheilukilpailuihin.

Tarvittavat ensiaputuotteet voit tilata suoraan verkkokaupastamme.

Referenssi- ja yhteistyökumppaneitamme

TrafficPoint

"Luotettava yhteistyökumppani, laadukkaat koulutukset."

Heikki Parri
TrafficPoint Oy, toimitusjohtaja

Kurssilaisten arvio kurssin laadusta

4.5/5

Laaja kurssivalikoima yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

Koulutuskeskuksemme toimii yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Olemme saaneet kurssilaisilta hyvää palautetta ensiapukurssien ja ammattipätevyyskoulutusten järjestämisestä.

Sivuiltamme löydät myös laajan valikoiman erilaisia ensiaputuotteita, joita myymme eri maahantuojien jälleenmyyjinä. Tutustu sivuiltamme ensiaputuotteiden valikoimaamme.

Esimerkkejä kursseista